MMA Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Didem Namver:  “Sektörün Geleceğine Odaklanıyoruz” 

By Fortune Türkiye

 Bu yıl 16 Aralık tarihinde Swisstoel The Bosphorus’ta düzenlenecek SMARTIES NEXT! etkinliği ile yine binlerce sektör profesyonelini ağırlamaya hazırlanan MMA Türkiye’nin gündeminde son dönemin en sıcak konu başlığı “yapay zeka” var. – Elif Erman

Dünya çapında 50 ülkede 800’den fazla üyesiyle faaliyet gösteren MMA ((Mobile Marketing Association), Türkiye’de MMA Türkiye çatısı altında 2009 yılından bu yana faaliyetlerini sürdürmeye devam ediyor. Global olarak çatısı altında topladığı 300 binden fazla sektör profesyoneli ile modern pazarlamanın gelişmesini ve yayılmasını sağlama hedefiyle yoluna devam eden MMA, bu misyon doğrultusunda marka ve girişimcileri bilinçlendirme, yönlendirme, eğitimlerle desteklemeye yönelik projelerinin yanı sıra her yıl İstanbul dahil dünyanın çeşitli şehirlerinde düzenlenen etkinlikleri ile pazardaki oyuncuları bir araya getiriyor. 

Bu yıl da 16 Aralık tarihinde Swisstoel The Bosphorus’ta düzenlenecek SMARTIES NEXT! etkinliği ile yine binlerce sektör profesyonelini ağırlamaya hazırlanan MMA Türkiye yönetimi ile düzenlenen basın buluşmasında bir araya geldik. MMA Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Didem Namver’in ev sahipliğinde gerçekleştirilen buluşmada MMA Türkiye’nin son dönemde gündeminde olan kritik konu başlıklarını, sektörün geleceğini şekillendirecek trendleri ve Aralık ayında gerçekleştirilecek SMARTIES NEXT! etkinliği ile sektörde yaratılması hedeflenen katma değeri konuşma fırsatı bulduk. 

Sektör profesyonelleri SMARTIES NEXT!’te buluşacak

Son dönemin en sıcak konu başlıklarından olan “yapay zeka”nın MMA’in global ve yerel düzlemde en önemli odak noktalarından biri olduğunu ifade eden Namver, bu doğrultuda AI alanında hayata geçirilen her çalışmayı ve tüm tool’ları detaylı bir şekilde incelediklerini ve tüm bu bilgi kirliliği içinde sektör için değer yaratacak rafine bilgileri sektör paydaşlarıyla paylaşmaya devam edeceklerini söylüyor. Bu anlamda MMA Türkiye tarafından hayata geçirilen düzenli eğitimlerin yanı sıra bu yıl “NEW ERA: SCARRY or POSSIBLE?” mesajıyla kapılarını açarak Türkiye’den ve dünyadan birçok önemli profesyonelin konuşmacı olarak yer alacağı SMARTIES NEXT! etkinliğinin de yılın en önemli buluşması olduğuna dikkat çekiyor. 

Global pazarlama dünyasının önde gelen isimlerinin ağırlanacağı etkinlikte katılımı kesinleşen isimler arasında MMA Global CEO’su Greg Stuart, Analytics Partners DACH Bölgesi Genel Müdürü Maren Seitz, Bayer Birleşik Krallık ve Irlanda Pazarlama Müdürü Rebecca Huda, LinkedIn DACH Pazarlama Çözümleri Direktörü Henrik Ihlo, Amplitude EMEA Bölge Başkan Yardımcısı Tansu Yeğen, Volkan Biçer, Karnaval CEO’su Burak Can, Tiktok Türkiye Ülke Müdürü Barış Aldanmaz, Meta Ajans ve Partnerlik Direktörü Serkan Tavşanoğlu ve Teknoloji ve Sürdürülebilirlik İletişimcisi Dr. Sertaç Doğanay yer alıyor. Birleşmiş Milletler ve Interpol Danışmanı ve Mozilla Rise25 listesinde yer alan AI Ethics Lab Direktörü Dr. Cansu Canca ve AU Inova Lab Direktörü Doç. Dr. Dicle Yurdakul da konferansta olacak.

İlham verici kampanyalar SMARTIES™AWARDS’da ödüllendirilecek

Aynı günün akşamı sektörün en ilham verici kampanyalarını ve vaka incelemelerini ödüllendirmesi ile bilinen SMARTIES™AWARDS Türkiye’24 Ödülleri verilecek. Ödüller, Pazarlama Etkisi, Etki Medyası, Amaç Odaklı Pazarlama, Gelişen Teknoloji Pazarlaması, E-Ticari Pazarlama, Yaratıcı Ödüller, Endüstri Ödülleri ve bu sene ilk defa verdiğimiz Yapay Zeka kategorisi olmak üzere olmak üzere 7 ana kategori altında, Yapay Zeka Destekli Kitle Etkileşimi, Yapay Zekanın Reklamcılıkta Yenilikçi Kullanımı ve Yapay Zeka Odaklı Yaratıcı Mükemmellik alt kategorilerinde veriliyor. SMARTIES™AWARDS Türkiye’24Ödülleri, ulusal, bölgesel ve global olarak katılım sağlanabilecek çok katmanlı bir ödül programı. Bu platform sayesinde kazananlar dünyaca tanınmış ve kabul edilmiş WARC Media 100, MMA SMARTIES™ Business Impact Index (BII) ve RECMA endekslerinde yer alma, kampanyalarını, markalarını ve ajanslarını küresel ölçekte tanıtma fırsatı bulabilecekler. 

SMARTIES™AWARDS Türkiye’24 Ödülleri’ne başvuruya MMA Türkiye ekibinin geliştirdiği dünyanın ilk yapay zeka destekli ödül programı asistanı olan SMARTIES Coach GPT destek oluyor. SMARTIES Coach GPT, AI Global Media’nın verdiği Innovation in Business The Developer Awards 2024 Ödülleri’nden “Digital Marketing Trade Association of the Year 2024” kategorisinde “Best Campaign Manager Support Solution 2024” ödülüne sahip. 

BENZER MAKALELER

SON MAKALELER

Loading...