“İnovatif Teknolojilerle Yarını Bugünden Tasarlıyoruz”

By Fortune Türkiye

NTT DATA Business Solutions, her yıl 3,6 milyar dolardan fazla Ar-Ge yatırımı yapan NTT DATA ailesinin en önemli üyesi. Dijital dönüşümde küresel iş dünyasının stratejik çözüm ortağı olarak konumlanıyor. 10 Ekim’de 5.’sini düzenleyecekleri Transformation NOW! etkinliğiyle ilgili bilgi veren NTT DATA Business Solutions META Bölgesi Başkan Yardımcısı Dr. Bahri Danış, “Sahip olduğumuz deneyim ve yenilikçi vizyonumuzla, müşterilerimiz ve iş ortaklarımız için yarını bugünden tasarlıyoruz” açıklamasını yapıyor. 

NTT DATA Business Solutions Türkiye tarafından İstanbul’da düzenlenen, teknoloji ve iş liderlerinden yoğun ilgi gören Transformation NOW! etkinliği 5. buluşmasına hazırlanıyor. Her yıl farklı sektörlerden iş liderlerinin katılımıyla binlerce kişiyi ağırlayan Türkiye’nin en kapsamlı teknoloji etkinliği, bu yıl 10 Ekim tarihinde İstanbul’daki Volkswagen Arena’da gerçekleştirilecek. 

“Ignite tomorrow, today” temasıyla düzenlenen etkinlikle ilgili değerlendirmelerini paylaşan NTT DATA Business Solutions META Bölgesinden Sorumlu Başkan Yardımcısı Dr. Bahri Danış, “NTT DATA olarak gündemimizde her zaman, müşterilerimizi geleceğin potansiyel koşullarına bugünden adapte etmek var. Müşterilerimizle birlikte yarının gereksinimleri için dijital çözümler tasarlıyoruz. Bugünün iş kararlarını birlikte alarak, dijital dönüşümün kıvılcımını bugünden yakıyoruz. ‘Ignite tomorrow, today’ yaklaşımımızın temelini oluşturan insan, güven, sürdürülebilirlik, inovasyon, dönüşüm ve toplum kavramları, aynı zamanda geleceğimizin yapı taşları. Transformation NOW! 2024 etkinliğinde ele alacağımız bu kavramların, herkese ilham vermesini umuyorum” dedi.

Türkiye’nin önde gelen teknoloji liderleri Transformation NOW! 2024 etkinliğinde buluşacak

Yılın en kapsamlı teknoloji ve inovasyon buluşmasında, her yıl olduğu gibi bu yıl da Türkiye’nin önde gelen şirketlerinin üst düzey yöneticileri ve teknoloji liderleri yer alacak. Farklı sektörlerde başarıyla hayata geçirilmiş dijital dönüşüm başarı hikayeleri eşliğinde, Türkiye’den ve dünyadan yeni nesil teknoloji uygulamalarından örnekler, uzmanlar tarafından ele alınacak.    

Dönüşüme öncülük eden liderlerle birlikte en yeni trendleri konuşacaklarını söyleyen Dr. Bahri Danış, NTT DATA Business Solutions Türkiye hakkında da şu bilgileri paylaştı: 

“Her yıl Ar-Ge’ye 3,6 milyar dolardan fazla yatırım yapan büyük bir ailenin en önemli üyesiyiz. Dijital dönüşümde iş dünyasının stratejik çözüm ortağıyız. Gücünü inovasyon ve uzman ekibinden alan bir teknoloji entegratörü olarak, bizim işimiz müşterilerimizin işini büyütmek. Farklı endüstrilerin dijitalleşme konusundaki ihtiyaçlarına yanıt olacak en yenilikçi ve özel çözümleri geliştiriyoruz.”

Yarını bugünden tasarlıyoruz

NTT DATA, uzun vadeli müşteri ilişkilerini ve güçlü ortaklıkları önemsiyor. Geleceği şekillendirirken SAP, Microsoft, AWS gibi teknoloji sektörünün lider kuruluşları ile uzun yıllara dayanan iş ortaklığından güç alıyor. 30 ülkedeki 15 bini aşkın çalışanıyla inovasyon, sürdürülebilirlik ve dönüşüm misyonunu başarıyla gerçekleştiriyor. NTT DATA’nın “Ignite tomorrow, today” mottosu insan, güven, sürdürülebilirlik, inovasyon, dönüşüm ve toplum olmak üzere, altı ilkenin rehberliğinde yürütülüyor. Dr. Bahri Danış, bu söylemle inovasyonu bir kıvılcımdan ateşe doğru büyütmeyi ve bunu gerçekleştirirken insanlar için sürdürülebilir bir gelecek inşa etmeyi hedeflediklerini belirterek, aynı temayı Transformation NOW! etkinliklerinde de kullandıklarını söylüyor.

NTT DATA Business Solutions META Bölgesinden Sorumlu Başkan Yardımcısı Dr. Bahri Danış, sözlerini şöyle sonlandırdı: “Ekosistemimiz, iş ortaklarımız, çalışanlarımız ve tabii ki müşterilerimizle birlikte geleceğe dair bir taahhütte bulunuyoruz. Sunduğumuz inovatif çözümler portföyü sadece bir araç, biz müşterilerimiz için bir vizyonu gerçeğe dönüştürüyor, onu herkese fayda sağlayacak şekilde hayatta tutuyoruz.”

BENZER MAKALELER

SON MAKALELER

Loading...