Hindistan’da Mağaza Açtı 

By Fortune Türkiye

Zen Pırlanta, dünyanın en hızlı büyüyen pazarları arasında gösterilen Hindistan Mumbai’de ilk mağazasını açtı. Sırada başkent Delhi ve Bangalore var…  

Zen Pırlanta Yönetim Kurulu Başkanı Emil Güzeliş, “Son iki yılda yatırımlarımıza hız verdik. Elmas Kule’de kurduğumuz mücevher üssü ile dünyanın sayılı pırlantalı mücevher üretim merkezlerinden biri olduk. Üretim merkezine yaptığımız yatırımla 600 kişilik bir istihdam sağladık ve ayda 60 bin adet mücevher üretmeye başladık” diyor. Şirketin büyüme planları sadece bunlarla sınırlı değil. Zen Pırlanta, aynı zamanda faaliyet gösterdiği ülke (ABD, İngiltere, Almanya, Avusturya, Hollanda, Belçika, Arnavutluk, Bulgaristan, Slovakya, Kosova, Makedonya, Sırbistan, Kazakistan, BAE, Irak, Kuveyt, Katar, Fas, Mısır, Cezayir, Liberya, Kıbrıs, Hindistan, Çekya) sayısını artıyor. 

Mumbai’nin ardından Hindistan’daki ikinci mağazalarını aralık ayında açacaklarını belirten Güzeliş, “Pırlantalı mücevher alanında en hızlı büyüyen pazarlardan biri olan Hindistan’da tercih edilen bir marka olmak istediklerini dile getiren Emil Güzeliş, şunları söyledi: “Hindistan pırlantalı mücevherde en hızlı büyüyen pazarlar arasında yer alıyor ve büyümesinin önümüzdeki birkaç on yıl içinde hızlanması bekleniyor. Böyle dinamik bir pazarda yer almaktan heyecan duyuyoruz ve ülkenin mücevher sektörünün ayrılmaz bir parçası olmaya kararlıyız” diyor. Zen Pırlanta, geçen yıl 80 milyon dolar ihracat gerçekleştirmişti. 

Büyük İlgi Görüyoruz 

Zen Pırlanta Hindistan Yönetici Direktörü Neil Sonawala ise “Böyle küresel bir markayı Hintli mücevher severler ile buluşturmaktan büyük heyecan duyuyoruz. Hindistan’da pırlantalı mücevhere duyulan ilgi her geçen gün büyüyor. Zen Pırlanta’nın, uluslararası mücevher trendlerini eşsiz tasarımlarla sunan bir pırlanta markası olarak bu pazarda yer alması çok değerli. Zen Pırlanta ile farklı tasarımlara, uygun fiyatlı erişim sağlamayı ve eşsiz müşteri hizmetleri sunmayı hedefliyoruz. Zen Pırlanta’nın Hindistan’da büyük ilgi göreceğine inanıyorum” diyor. 

BENZER MAKALELER

SON MAKALELER

Loading...