Turkcell elektrik şirketi kuruyor

0
105

Dünyanın en önemli mobil teknoloji buluşması olan GSMA Mobil Dünya Kongresi’nde açıklamalarda bulunan Turkcell Genel Müdürü Kaan Terzioğlu elektrik şirketi kurma süreçlerinin başladığını açıkladı.

Terzioğlu, “Turkcell olarak 2 milyon TL sermayeli elektrik şirketi kurma sürecimiz başladı. Hatta bu alandaki çalışmalarımız için bir Genel Müdür arkadaşımız aramıza katıldı. Amacımız enerji yönetimi ile alakalı teknolojileri de hizmet olarak götürebilmek. Bu ne demek, ben size geleceğim kesilmeyen elektrik hizmeti satacağım. Çünkü kesintisiz güç kaynaklarını, jeneratörleri finansman şirketimiz aracılığımız ile beraber evinize sağlayacağız. Ayrıca elektrik hizmetiyle beraber sizin evinizin içinde enerjiyi daha verimli kullanılacak ampülleri, ısıtma sistemlerini, termostat sistemlerini de hizmet olarak sunacağız. Hem elektrikte tasarrufu ön plana çıkaracağız hem de bunu hizmet haline dönüştüreceğiz. Tüketici finansmanı hizmetimizi, elektrik hizmetimizi ve iletişim hizmetimizi yepyeni bir değer modeli içinde sunmak istiyoruz. Dolayısıyla yapmak istediğimiz şeyin mevcut elektrik sistemiyle hiç bir alakası yok, tamamen müşterinin bugüne kadar hiç tanışmadığı yeni hizmetleri pazara sunmak amacımız…

Eletrik faturanız Turkcell’den gelecek, tahsilatı Turkcell yapacak. Elektrik kesildiği zaman hiç kimse elektrik şirketini arayarak niye elektrik kesildi demiyor ama bizi arayarak internetim çalışmıyor diyebiliyor. Dolayısıyla internetin sürekli çalışması için elektriğinizin sürekli çalışması gerekiyor. ” ifadelerini kullandı.