THY Zanzibar’a uçuyor

0
39

 

Halen dünyanın en çok ülkesine uçan havayolu şirketi ünvanına sahip olan Türk Hava Yolları (THY), 116 ülke de 293. İstasyon olarak İstanbul’dan Tanzanya’nın Zanzibar kentine uçacağını açıkladı.

 

THY Basın Müşavirliğinden konuyla ilgili olarak yapılan açıklamada şöyle denildi:

“ Türk Hava Yolları uçuş ağını genişletmeye devam ediyor. Mottosu ‘ Widen Your World ‘ ile yolcularına daha geniş bir dünyanın kapılarını açan milli havayolunun 116 ülkedeki 293. Destinesyonu Zanzibar (Tanzanya). THY Afrika kıtasındaki büyümesini de sürdürüyor. Küresel taşıyıcının Tanzanya’da sefer sağlayacağı 3. nokta olan Zanzibar’a direkt uçuşlar 12 Aralık 2016 itibariyle başlıyor.

Tanzanya’da Dar Es Selam ve Kilimanjaro’nun ardından uçuş sağlayacağı 3. nokta olan Zanzibar ile birlikte Türk Hava Yolları, Afrika’da 31 ülkede 50 destinasyona uçuş sağlayacak. 

Pazartesi, Çarşamba ve Cumartesi günleri karşılıklı icra edilecek Türk Hava Yolları Zanzibar seferleri, İstanbul’dan Zanzibar’a tüm vergiler dâhil gidiş-dönüş 636 Amerikan Dolar’ından başlayan açılışa özel ücretlerle seyahat edilebilir. Ayrıca Miles&Smiles üyeleri, Zanzibar hattında geçerli olmak üzere %25 ekstra statü mili kazanabilirler.”