​THY ve Turkcell’den indirimli EXPO 2016 bileti kampanyası

0
33

EXPO 2016 Antalya’nın ana havayolu sponsoru Türk Hava Yolları (THY) ve ana iletişim sponsoru Turkcell müşterileri, botanik sergi biletlerini indirimli edinebilecek. 

EXPO 2016 Antalya Ajansından yapılan yazılı açıklamaya göre, EXPO Kulesi ve büyük amfi tiyatroya adını veren Turkcell ile Çocuk Bilim ve Teknoloji Merkezine adını veren THY, müşterilerine yönelik avantajlı bilet kampanyası başlattı. 

Buna göre, “EXPO” yazıp 8200’e kısa mesaj gönderen Turkcell faturalı hat sahiplerine, günde en fazla 5 defa ile sınırlı bilet veya sezonluk kart fiyatından yüzde 50 indirim imkanı sağlayan promosyon kodu gönderilecek. 

THY Elite&Elite Plus müşterilerine, alanı ilk ziyaretlerinde bir defaya mahsus bir adet günlük giriş bileti, 5 adet de yüzde 50 indirimli bilet hakkı verilecek. 

THY Classic&Classic Plus müşterileri de bilet satış gişelerinde kartlarını göstermeleri koşuluyla, bir adet günlük giriş biletini veya bir adet sezonluk kartı anında yüzde 50 indirim ile satın alabilecek. 

Ayrıca, EXPO süresince tüm THY müşterilerine son bir aylık uçuş kartlarını teslim etmeleri veya TK ile başlayan bilet numaralarını bildirmeleri (kullanılmış) halinde bir adet günlük bilet fiyatı üzerinden yüzde 50 indirim imkanı sağlanacak. 
Kampanya, bugünden itibaren 1 Temmuz 2016 tarihine kadar sürecek.