THY Makedonya Milli Basketbol Takımına sponsor oldu

0
41

Türk Hava Yolları (THY), Makedonya Milli Basketbol Takımına sponsor oldu. 

THY’den yapılan açıklamaya göre, son dört yıldır Skytrax yolcu tercihleri sıralamasında “Avrupa’nın En İyi Havayolu Şirketi” seçilen THY, özellikle son yıllarda Avrupa basketbolunun en önemli organizasyonlarından “Turkish Airlines Euroleague”e sağladığı isim sponsorluğu gibi stratejik girişimlerle Avrupa basketbolunu desteklemeye devam ediyor.

THY, Makedonya Basketbol Federasyonu ile imzalanan bir yıl süreli sözleşme ile Makedonya Erkekler A Milli Basketbol Takımı’nın yanı sıra farklı yaş gruplarından oluşan diğer milli basketbol takımlarına da sponsorluk desteği sağlayacak.  

2015 yılı sonu itibarıyla bitecek anlaşma dahilinde THY, takımların antrenman kitlerinde ve saha içerisinde logo kullanım hakkını elde etmiş bulunuyor.

“Eurobasket 2015″te Hollanda, Yunanistan, Hırvatistan, Slovenya ve Gürcistan ile aynı grupta yer alacak Makedonya A Milli Basketbol Takımı, 2011’de yaşadığı Avrupa dördüncülüğünde olduğu gibi başarılı bir seri yakalamayı hedefliyor. 

THY’nin Avrupa Basketbol Şampiyonası olarak bilinen “Eurobasket 2015″te Makedonya Milli Takımı’nın yanında yer alması, Doğu Avrupa ve Balkanlar’daki diğer yeni sponsorlukların habercisi olma niteliğine de sahip bulunuyor.