TFF ile Arçelik sponsorluk anlaşması imzaladı

0
48

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) ile beyaz eşya üreticisi Arçelik arasında milli takımlar ana sponsorluğu anlaşması imzalandı.

TFF Başkanı Yıldırım Demirören, A Milli Futbol Takımının kamp yaptığı Belek Turizm Bölgesindeki Regnum Carya Golf & Spa Resort Otelde düzenlenen törende yaptığı konuşmada, Avrupanın 6. büyük ekonomisine sahip TFFnin her geçen gün yeni ve daha büyük sponsorlarla buluştuğunu söyledi.

Dünyanın en büyük beyaz eşya üreticilerinden Arçelik ile imzalanan sponsorluk anlaşmasının Türkiyeye daha büyük başarılar getireceğine inandığını belirten Demirören, “Türk futbol ailesi Türkiyenin en güçlü ve en saygın ailelerinden biridir. Dünya markası Arçelikin bu aileye katılması gücümüze güç katmıştır.” dedi.

Demirören, futbol ve sponsorluk ilişkilerinin “etle kemik gibi” olduğunu, ayrılmasının mümkün olmadığını vurguladı.
Dünyanın en büyük markalarının günümüzde futbol gibi büyük kitlelere hitap eden spor branşlarıyla anılmak için çok önemli yatırımlar yaptığını anlatan Demirören, “Bugün biz de bu adımı atıyoruz. Böylece hem ülke futbolu kazanacak hem de Arçelik. Buradan yeni yol arkadaşımız Arçelike teşekkür ediyoruz.” diye konuştu.

Demirören, 2018 FIFA Dünya Kupası Elemelerinde cuma günü Finlandiya ile karşılaşacak A Milli Takıma başarılar dileyerek, “Futbolumuz, marka değeri arttıkça bir yere gelecektir. Artan marka değeri de dünya devi markaları futbolun içine katacaktır. Ardından futbolumuzun saygınlığı, kulüplerimizin saygınlığı daha da artacaktır.” ifadelerini kullandı.