TEB’e iki uluslararası ödül birden

0
51

Türk Ekonomi Bankası (TEB), Best Business Awards ve Asian Banking and Finance tarafından iki uluslararası ödüle layık görüldü.
 
Banka açıklamasına göre, TEB, Nakit Yönetimi Akademisi’yle İngiltere’nin önemli ödül organizasyonlarından biri olan Best Business Awards tarafından “Müşteri Odaklılık” kategorisinde birincilik ödülünü aldı. Banka, Asya pazarında faaliyet gösteren bankalar arasında yenilikçi proje ve uygulamaları ödüllendiren Asian Banking and Finance tarafından da “Türkiye’de Yılın En İyi Nakit Yönetimi Bankası” seçildi. 

TEB, nakit yönetiminden yeni ödeme sistemlerine, ekonominin geleceğinden önümüzdeki döneme ilişkin öngörülere kadar geniş bir yelpazede gerçekleştirdiği TEB Nakit Yönetimi Akademisi’yle büyük ve orta ölçekli pek çok şirketin yer aldığı Best Business Awards’ta 20 kişilik seçkin jürinin değerlendirmesinin ardından birinciliği elde etti. Jüri değerlendirmesinde, katılımcıların yüzde 97 memnuniyetiyle sonuçlanan TEB Nakit Yönetimi Akademisi etkinliğinin sektörde bir ilk olduğu da belirtildi.

Banka, Asian Banking and Finance’den ise KPMG, Deloitte Consulting, Ernst and Young ve PwC yetkililerinden oluşan jüri üyelerinin değerlendirmesiyle “Türkiye’de Yılın En İyi Nakit Yönetimi Bankası” seçildi. Banka, 2014 ve 2015 yıllarında da aynı ödülü kazanmıştı.

Nakit Yönetimi danışmanlık hizmeti de sunuyoruz
Açıklamada görüşlerine yer verilen TEB Kurumsal Bankacılık Genel Müdür Yardımcısı Gülümser Özgün Henden, şirketlerin finans süreçlerini teknolojik gelişmelerle buluşturarak katma değer yaratmayı hedeflediklerini belirtti. Henden, şunları kaydetti:
“TEB olarak, odağımıza aldığımız iş ortaklarımızın ihtiyaç ve beklentilerini dinliyor; teknolojik gelişmeleri yakından takip ediyoruz. Müşterilerimize finansal işlemleri için sadece bankacılık hizmeti değil, nakit yönetimi danışmanlık hizmeti de sunuyoruz. Geliştirdiğimiz tahsilat, ödeme ve bilgi servislerimizle, müşteri odaklı hizmet anlayışımız ve yenilikçi yaklaşımımız sayesinde bu değerli ödüllere layık görülmekten büyük mutluluk duyuyoruz.”