Pradera Türkiye’de üst düzey atama

0
472

Uluslararası Perakende Gayrimenkul Fonu ve Varlık Yöneticisi Pradera, Türkiye ofisinin yönetiminde yeniliğe gitti. Ofisin eş başkanlığına Sabiha Güleç ve Sevgi Ocak getirildi.

Atamalar hakkında bir açıklama yapan Pradera CEO’su David Fletcher, yeni yönetimin üstün bilgi birikimi, deneyimi ve yeteneği sayesinde fon ve varlık yönetimi konularında müşterilerine en iyi hizmeti sunacaklarını söyledi.

Farklı sektörlerden birçok uluslararası şirketin finans biriminde 18 yılı aşkın bir deneyime sahip olan Sevgi Ocak, 2010 yılından bu yana Pradera’da finans ve mali isler bölümlerinde yönetici olarak görev yapıyordu. 2007 yılında Pradera’ya katılan Sabiha Güleç ise kiralama, varlık ve mülk yönetimi alanlarındaki görevlerinin ardından 2015 yılında Kiralama & Varlık Yönetimi Başkanı olarak atanmıştı. 

Cevahir AVM Onlara Emanet
Sabiha Güleç ve Sevgi Ocak yeni görevlerini Pradera Retail Asya CEO’su pozisyonuna getirilen Alison Rehill – Erguven’den devraldı. Alison, Türkiye’deki görevine Chairman (Yönetim Kurulu Başkanı) olarak devam edecek.
Geçtiğimiz yıllarda Pradera yönetimindeki varlıkları başarıyla yeniden yapılandıran ve konumlandıran ekipte önemli görevler üstlenen Güleç ve Ocak, öncelikli olarak Pradera’nın St Martins Management Company adına yönettiği, Avrupa’nın en büyük alışveriş merkezlerinden biri olan İstanbul Cevahir Alışveriş ve Eğlence Merkezi’nin yönetiminden sorumlu olacak.

Dünya çapında 58 adet alışveriş merkezi ve perakende alanı içeren 3.3 milyar €’luk portföyü ile Pradera, global bakış açısını daha da genişleterek, uluslararası en iyi uygulamalarla performansı ve getirileri daha yukarılara taşıyacak girişimlerde bulunmaya devam edecek.