Portekizli Pepe Beşiktaş’ta

0
67

İspanya’nın Real Madrid takımında uzun yıllar futbol oynayan ve bonservisi elinde olan deneyimli stoper ile görüşen siyah-beyazlı kulüp, sosyal medyadan Pepe’nin Beşiktaş formasıyla fotoğrafını paylaştı.

Beşiktaş’ın Instagram hesabındaki “Hikaye” bölümünden yapılan paylaşımda transfer görüşmelerini yürüten asbaşkan Umut Güner ile siyah-beyazlı formayla poz veren Pepe’nin fotoğrafı yer aldı.

Bir başka paylaşımda ise Umut Güner’in yanı sıra yönetici Şafak Mahmutyazıcıoğlu’nun da bulunduğu ve Portekizli futbolcunun sözleşme imzalarken görülen fotoğrafa yer verildi.

Pepe de sosyal medyadaki hesaplarından, Beşiktaş’ın şampiyonluk kutlamalarında Vodafone Park’ın ve İstanbul Boğazı’nın göründüğü bir fotoğraf ile “Bu sene?” ifadesini paylaştı.

Beşiktaş’tan Pepe açıklaması
Beşiktaş Kulübü, uzun yıllar İspanya’nın Real Madrid takımında forma giyen Brezilya asıllı Portekizli savunma oyuncusu Kepler Laveran Lima Ferreira’nın (Pepe) transferi için görüşmelere başlandığını bildirdi.

Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret AŞ’den yapılan ve Kamuyu Aydınlatma Platformunda yayımlanan açıklamada, “Kepler Laveran Lima Ferreira’nın (Pepe) transferi konusunda futbolcunun kendisiyle görüşmelere başlanmıştır.” denildi.

Pepe İstanbul’da
Portekiz’in başkenti Lizbon’a giden asbaşkan Umut Güner ve yönetici Şafak Mahmutyazıcıoğlu, İspanya’nın Real Madrid takımında uzun yıllar futbol oynayan ve bonservisi elinde olan deneyimli stoperle Beşiktaş’a transferi konusunda anlaştı.

Özel bir uçakla sabaha karşı 05.00 sularında Atatürk Havalimanı’na gelen yıldız futbolcu Pepe’yi siyah-beyazlı taraftarlar karşıladı.

Taraftarların yoğun ilgi ve tezahüratıyla karşılaşan Pepe, herhangi bir açıklama yapmadan polisin güvenlik önlemleri altında havalimanından ayrıldı.