MSE ve Boğaziçi İş Dünyası Ödülleri 1 Aralık’ta başlıyor

0
94

‘Amatör ruh, profesyonel iş.’ prensibini ilke edinen Boğaziçi University Engineering Society’nin bu sene 6.sını düzenlediği yöneticilik, girişimcilik ve danışmanlık temelli Management Study with Executives (MSE) 1-2-3 Aralık’ta gerçekleştirilecek. 

Sektör belirlemek, şirket içinde yükselmek ve kendi işini kurmak adına her şeyi bulmanın mümkün olduğu MSE’nin bu yılkı katılımcılarından bazıları; Kariyer.net CEO’su Yusuf Azoz, Eczacıbaşı Holding CEO’su Erdal Karamercan, Allianz Türkiye CEO’su Aylin Somersan, ETİ CEO’su Lütfi Hakan Polatoğlu ve Arzum Yönetim Kurulu Başkanı Murat Kolbaşı.

Etkinliğin son gününde gerçekleştirilecek olan Boğaziçi İş Dünyası Ödülleri ise geçen yıl olduğu gibi televizyondan canlı yayınlanacak.

Yönetici olma yolunda nelerin yapılması ve nelerin yapılmaması gerektiğini özetleyerek değil, bu konuda her türlü sorunun derinine inerek, kafalardaki tüm soru işaretlerini gideren bir organizasyon olan MSE için organizasyona geçen yıllarda katılmış olan;
 
Ahmet Nazif Zorlu, “Bu organizasyon benim gençliğimde olsaydı Vestel şu an çok daha büyük olurdu” derken,

Begümhan Doğan Farayalı ise, “Ben hayatta kendini bilmeden yaşamaya çalışmanın çok zor bir mücadele olduğunu düşünüyorum, onun için kendinizi tanımaya bu etkinlikle başlayın” ifadelerini kullanıyor.

Detaylı bilgi için: https://www.facebook.com/events/1771345099748916/
Başvurmak için: https://www.biletino.com/event/eventdetail/2738