Migros’tan ’62. Yıl Kampanyası’

0
46
Migros, sektördeki 62’nci yılına özel kampanya düzenliyor.

Migros’tan yapılan açıklamaya göre, yeni yaşına çok özel kampanyalarla giren Migros, yarından başlayarak 23 Kasım 2016’ya kadar sürecek kampanya kapsamında mağaza indirim ve fırsatlarını sunmanın yanı sıra müşterilerinin market dışı alışverişleri ve sosyal hayatlarına değer katacak avantajlı fırsatları da hayata geçiriyor.
Migros, müşterilerinin günlük ihtiyaçlarını karşılamak için su ve akaryakıt, yaşamlarına keyif katmak için de sinema alanında çeşitli markalarla iş birlikleri yaptı. Bu sayede müşterilerinin aile bütçesine çok yönlü katkıda bulunan Migros, market dışı kampanyalarına yenilerini de ekleyecek.

Müşterileri için Cinemaximum sinema bileti kampanyası sunan Migros’un mağazalarından veya Migros Sanal Market’ten Money Club Kart, Money Bonus Kart veya Money Club özellikli kartlarıyla tek seferde 10 lira ve üzeri alışveriş yapan herkes 10 liraya sinema bileti alabilecek.

Erikli iş birliği ile Migros’tan 10 TL ve üzeri alışveriş yapanlar, sadece 6 TL ödeyerek Erikli marka 19 litrelik damacana su kodu almaya hak kazanacak. 

Petrol Ofisi ile gerçekleştirilen ve ödül puan kazandıran akaryakıt kampanyası 31 Ekim 2016’ya kadar geçerli olacak.

Yarın başlayacak ve ekim-kasım ayları boyunca sürecek dönemsel indirim ve fırsat kampanyalarıyla Migros müşterileri, tüm gıda ve ev ihtiyaçlarını avantajlı fiyatlardan karşılayabilecek.