Mesut Özil kozmetik işine giriyor

    0
    66

    Söz konusu startup’ın kurucusu yine Alman bir futbolcu ve Mesut Özil’in yakın arkadaşı olan Mathieu Flamini; Arsenal’in eski orta saha oyuncusu olan ve halen Madrid’deki spor kulübü Getafe’te top koşturan Flamini’nin lanse ettiği startup erkeklere yönelik şampuan, tıraş losyonu, deodoran vs… gibi 12 üründen oluşan Unity markasını dün itibariyle piyasaya sürdü. 22 ülkede markanın web sitesi üzerinden satışa sunulan ürünler paraben vb kimyasal maddeler içermiyor. Tamamen doğa dostu bir anlayışla geliştirilen markanın ambalaj ve dağıtımında da ekolojik unsurlar gözetilecek. Ambalajda kesinlikle plastik kullanılmayacak ve taşıma işlemi de havayoluyla değil karayoluyla gerçekleştirilecek. Ambalajda kullanılan karton kutular yeniden dönüştürülebilir olacak.
    Markanın lansmanıyla ilgili olarak konuşan Flemini sporcu olarak yediklerine, içtiklerine dikkat ettiklerine, her gün antrenman yaptıklarına ama duş alırken içinde kimyasallar olan ürünler kullandıklarına dikkat çekti.
    Mesut Özil’le ortak kararlaştırılan proje bir buçuk yıldır gündemde; markaya yapılan yatırım, ciro beklentisiyle ilgili ise herhangi bir yorum yapılmadı.