Lexus’un üç modeli en güvenilir otomobiller arasında

0
35

Lexus, J.D. Power tarafından her yıl düzenlenen Kalite Araştırmasında üç modeliyle bir kez daha “en güvenilir” otomobiller arasında yer aldı.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, Lexus, J.D. Power tarafından her yıl düzenlenen Kalite Araştırmasında üç modeliyle birlikte bir kez daha “En Güvenilir” otomobiller arasında yer aldı.

Dünyanın en saygın bağımsız araştırma kuruluşlarından biri olan J.D. Power, bu yılki ilk Kalite Değerlendirmesi raporunu yayımladı. Araştırmada gerçek kullanıcıların deneyimleri ve yaşadıkları baz alındı.

Premium otomobil üreticisi Lexus ise, 6 yıl üst üste en güvenilir otomobil markaları arasında yer almayı başardı. Lüks modellerinin yanı sıra üretim kalitesi ve işçiliğiyle öne çıkan Lexus’un güvenilirliği, bu araştırmayla uzun dönemde gerçek kullanıcılar tarafından da bir kez daha kanıtlanmış oldu.

3 yıllık kullanım sürelerinde ortaya çıkan problemlere odaklanan araştırmada, en az sorun çıkaran araçlar ise ilk sırayı alıyor. Buna göre premium araç segmentinde Lexus ES ve Lexus GS ilk sırayı alırken, en güvenilir premium SUV’u ise Lexus’un RX modeli oldu.