Leonardo DiCaprio Putin’i canlandırmak istiyor

0
315

Leonardo DiCaprio Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’i konu alan bir filmde Putin olarak oynamayı çok istediğini belirtti.

Son filmi The Revenant ile Oscar’a aday gösterilen DiCaprio Welt am Sonntag gazetesine verdiği röportajda, “Putin’i canlandırmak çok ilginç olur, o yüzden o rolde oynamayı çok isterim” dedi.

2010 yılında Sibirya kaplanlarını koruma konferansı için Putin’le tanışan aktör, “Kuruluşum bu büyük kedileri korumak için finansal destek sağlamaya çalışıyor. Putin’le sadece bu konu hakkında konuşmuştuk, politikadan bahsetmedik” ifadelerini kullandı.

Los Angeles Reporters’a göre, görüşme sırasında Putin kötü bir havada görüşmeye geldiği için DiCaprio’yu övmüş ve aktörü ‘muzhik’ yani ‘adam gibi adam’ olarak nitelendirmişti.

Akrabalarından 2’sı Rus olan ünlü aktör Well am Sontag’a Rusya’nın tarihindeki diğer liderleri canlandırmakla da ilgilendiğini söyledi.

DiCaprio, “Lenin de ilginç bir rol olurdu, hatta Rasputin’i de oynamayı çok isterim. Bence Rus tarihi ile ilgili daha çok film yapılmalı” dedi.

Rusya’nın neredeyse Shakesper karakterleri kadar renkli hikayelere sahip olduğunu söyleyen DiCaprio, Rusya ile ilgili filmlerde oynamanın çok heyecan verici olabileceğini sözlerine ekledi.