Keifi’nin Rooibos çayı bağışıklık sistemini güçlendiriyor

0
38

Türkiye’nin ilk özel çay fabrikalarından Orçay’ın 30 yıllık tecrübesi ve çaya olan tutkusu ile hayata geçirdiği Ankara’nın en farklı mekânı Keifi, Türkiye’nin ve dünyanın en lezzetli çaylarını çay tutkunlarına sunuyor.

Keifi’nin bağışıklık sistemini güçlendiren ve özellikle kış aylarında doğal koruma sağlayan Rooibos çayları, kafein içermemesi nedeniyle çocuklar tarafından da rahatlıkla tüketilebiliyor.

Güney Afrika’nın en yüksek yamaçlarından özenle toplanan ve tam 100 yıldır hasat edilen yabani rooibos yaprakları, yoğun aromasına ve kırmızı dem rengine fermantasyon sürecinde ulaşıyor. Rooibos havaların soğumasıyla birlikte düşen vücut direncini arttırmasının yanı sıra bitkisel yapısındaki yoğun tanelerinden dolayı sindirimi de hızlandırıyor. Rooibos yaprakları, bağışıklık sistemi hastalıklarında, alerjide ve çeşitli enfeksiyonlarda da doğal koruma sağlıyor.

Çay severlerin vazgeçilmezi aromalı rooibos çayları
Damakta uzun süre kalan tadı ile en sevilen kış çayları arasında yerini alan ilk hasat portakal aromalı rooibos, taze portakallar ve kadifemsi vanilya tadıyla eşsiz bir çay keyfi sunuyor. Bu lezzetin yanında portakallı rooibos, karaciğer dokusunun yenilenmesinde yardımcı olurken, solunum yolu rahatsızlıklarına karşı da vücut direncini artırıyor.

Güney Afrika’nın kafeinsiz rooibos çayı portakal ve burbon vanilyasıyla harika bir harmanını menüsünde bulunduran Keifi, melisa ve egzotik çiçekler içeren çeşitli rooibos çayları sayesinde çay severlerin yoğun iş ve hayat temposunda rahat bir nefes almasına yardımcı oluyor.

Güney Afrika’nın yalnızca Cape bölgesinde ilkbaharda toplanarak Keifi’nin bize ulaştırdığı vanilya aromalı ve kakao kabuklu mutluluk kaynağı Rooibos Hot Chocolate çayı ise farklı bir krema ve çikolata yoğunluğundaki eşsiz tadıyla çikolata tutkunlarının vazgeçilmezi oluyor.

Menüsünde Türkiye’den ve dünyadan 48 çeşit özel çay bulunan Keifi, Doğu Karadeniz’in yüksek rakımlı çay bahçelerinden el emeği toplanan özel üretim Keifi siyah çay, beyaz çay ve yeşil çay ile dikkat çekiyor. Keifi’nin çay menüsünde aromalı siyah, yeşil ve beyaz çaylar, yarı fermente oolong çayları, rooibos çayları ile meyve ve bitki aromalı çaylar yer alıyor.

Birbirinden özel çayları ve lezzetli atıştırmalıklarıyla Ankara Next Level AVM’de hizmet veren Keifi, çay severler en sevdikleri çaylarla birlikte, beğendikleri çay aksesuarlarını satın alarak evlerinde ve işyerlerinde çay keyfini sürdürme imkânı da sunuyor.