Kardemir’den kadro kararı

0
29

Kardemir, 372 kişinin Şirket kadrolarına geçirilmesine karar  verdi.
 
Kardemir’den konu ile ilgili yapılan açıklamada şu bilgiler verildi:

“Bilindiği gibi Şirketimiz, özelleştiği 1994 yılından bu yana aralıksız sürdürdüğü yatırımlar ile teknolojisini yenilemiş, kapasitesini artırmış, başta ray olmak üzere, ağır profil, çubuk – kangal gibi yeni ürünler ile ürün gamını da genişletmiştir. Şirketimiz, tüm iş süreçlerini “sürekli iyileştirme” anlayışı ile geliştirmeye devam etmekte olup üretim kapasitesini 3 Milyon ton seviyelerine doğru çıkarmaktadır.
 
Bu büyüme ve gelişim, şüphesiz ki büyük bir inancın ve emeğin ürünüdür. Bu süreçte katkı sağlayan  Yönetim Kurullarımız, Hissedarlarımız, Çelik-İş Sendikamız, her kademedeki Çalışanlarımız, Tedarikçilerimiz, Müşterilerimiz, Kamunun Değerli Yönetici ve Temsilcileri ile Yöre Halkımız olmak üzere, tüm paydaşlarımıza bu bağlamda içtenlikle teşekkür ederiz.
 
Yukarıda belirtilen yatırımlar ve büyüme, şirketimiz için farklı iş çözümlerini de gündeme getirmiştir. Halen şirketimiz tarafından yapılmayan ve alt işverenler vasıtası ile yapılmakta olan bir kısım işlerimiz, kendi uzman kadrolarımızı yetiştirmek amacı ile önümüzdeki dönemde Şirketimiz tarafından yapılacak olup, bu işlerde alt işveren çalışanı olarak bulundukları yerlerde iş tecrübesine sahip, iş süreçlerini yaşamış 372 kişinin, Şirketimiz kadrolarına geçirilmesine karar verilmiştir.
 
Bu vesile ile mübarek Ramazan Bayramınızı kutluyor, uygulamamızın başta bahse konu arkadaşlarımız ve aileleri olmak üzere, Şirketimize ve Karabük’ümüze hayırlı olmasını diliyoruz.”