Kalabalıktan uzakta: Riva’s Club Ömerli

0
103

Nüfusu 15 milyonu geçen mega kent İstanbul’da, doğaya olan ihtiyaç gün geçtikçe artıyor. Şehre yakın yerlerde, doğayla iç içe vakit geçirebilecek alanlar ise oldukça kısıtlı.

Ömerli’ de 22 dönüm üzerine kurulu Riva’s Club Ömerli iş hayatının ve şehrin stresli ortamından uzakta sevdiklerinizle vakit geçirebileceğiniz mükemmel bir mekan.

19 odaya sahip Riva’s Club misafirlerine günü birlik ziyaretlerin dışında, hafta sonu konaklamak için de imkan sunuyor.

Açık havada mükemmel peyzajı ile misafirlerine geniş konaklama alanı sunan Riva’s Club’ da yaz ayları için çimenlerin arasında bir de yüzme havuzu bulunuyor. 

GURME LEZZETLER
Riva’s Club’ı öne çıkaran en önemli özellik zengin mutfağı. 

Hafta sonu gelince sevdiklerinizle birlikte yapacağınız uzun ve güzel bir kahvaltının yerini ne tutabilir ki?

Gözlerinizi kapatın ve hayal edin bir an: Güneşli, ılık bir Pazar sabahı. Geniş çimenlik alana yerleştirilmiş masalar, aileniz ve dostlarınızla yapacağınız mükellef bir kahvaltı ile tüm haftanın gerginliğini ve yorgunluğunu atıyorsunuz. Yeşilin bin bir tonunu seyrederken hem ruhunuz hem de gözleriniz dinleniyor. 

Açık büfede ne yok ki? Manisa bohça peynirinden- İran peynirine kadar Anadolu’nun çeşitli yörelerinden özel olarak getirtilen 15 çeşit peynirin yanı sıra, erguvan çiçeği, gelincik reçeli gibi başka bir yerde tadabilme imkanınızın olmadığı çeşit çeşit reçeller, pekmezler ve ballar… Ve daha birçok yöresel lezzet. 

Riva’s Club’ın mutfağındaki lezzetler sadece kahvaltı ile sınırlı değil. Taş fırında pişirilen pizzalar ve her biri kendi alanında uzman şeflerin elinden çıkan et yemeklerinin yanı sıra, kokoreç gibi sokak lezzetleri de misafirlerin beğenisine sunuluyor.

Yemek öncesinde servis edilen Ahlat pekmezli tereyağı, Kıbrıs’a özel karayağ ve Ayvalık zeytinyağı çok özel. Yanında da dereotu, taze soğan, maydanoz karışımıyla yoğurarak hazırladıkları sıcacık ekmek. Başlı başına bir lezzet şöleni..

Riva’s Club’ da bütün ekmekler kendi üretimleri. Buna haşhaş, şarap, un kullanarak hazırlanan burger ekmeği de dahil. Durum böyle olunca madras sos ve worchesterrshire sos ile yoğurulan köftesiyle Gurme Burger’ in tadına bakmak kaçınılmaz oluyor. Ekmek özel, köfte özel…

Riva’s Club mutfağında bölgedeki köylerden özenle seçilen taze sebze meyveler kullanılıyor. Ayrıca köy yumurtası, sütler yine bölge köylerden kontrolden geçirildikten sonra temin ediliyor.

ŞİMDİDEN KEŞFEDİLDİ
Riva’s Club’ ın ünü şimdiden kurumsal müşteriler arasında yayıldı. Levent’e 40 dakika, Kadıköy’e 30 dakika mesafede yer alan Riva’s Club Ömerli, başta bankalar olmak üzere, birçok büyük şirketin hafta sonu eğitim ve motivasyon toplantılarına ev sahipliği yapıyor. 

Sakinlik ve dinginlik arayanların cazibe merkezi haline gelen Riva’s Club Ömerli, Yoga ve Life Fitness gruplarının da uğrak yeri haline geldi.

Ayrıca her türlü düğün, organizasyon, etkinlik için de uygun alan sunan Riva’s Club Ömerli, gelişmiş internet altyapısı ile de işlerini takip etmek isteyenleri de memnun ediyor.

HAYVAN DOSTU TESİS
Riva’s Club Ömerli’ nin en önemli özelliği de hayvan dostu bir tesis olması. Bünyesinde ayrıca bir Köpek Oteli’ de yer alıyor. 

Türkiye’nin en büyük üst düzey safkan Alman Kurdu üretim ve eğitim merkezi Riva Kennel da Riva Club Ömerli bünyesinde bulunuyor. 

Misafirler eğitimli köpekleri ziyaret edebiliyorlar. Ayrıca bu tesis aynı zamanda Köpek Oteli olarak da hizmet veriyor.

Riva’s Club Ömerli’ nin sunduğu hizmetle, köpek sahipleri çevreye rahatsızlık vermeden keyifle yemek yiyebilecekleri, sohbet edebilecekleri bir ortamda vakit geçirebiliyorlar.