İşNet Genel Müdür Yardımcılığı’na Aytül Sepetci atandı

0
155

Türkiye bilişim pazarında kurumsal iletişim ve haberleşme hizmetleri sunan İşNet’in yeni Genel Müdür Yardımcısı Aytül Sepetci oldu. 1999 yılından  bu yana şirketin çeşitli bölümlerinde çalışarak deneyim kazanan Sepetci, son dört yıldır da direktör olarak görev yapıyordu.

1992 yılında Yıldız Teknik Üniversi- tesi Kimya Mühendisliği bölümünden mezun olan Aytül Sepetci, 1998 yılında Marmara Üniversitesi’nin MBA progra- mını tamamladı.

İş hayatına 1997 yılında Toprak İlaç’ın üretim planlama bölümünde  başladı.

1999 yılında Pazarlama Uzmanı olarak başladığı İşNet’te sırasıyla Pazarlama Müdür Yardımcısı, Pazarlama ve Kurumsal İletişim Grup Müdürlüğü ve son olarak da Satış, Pazarlama ve Müşteri Hizmetleri Direktörlüğü görevlerini yürüttü.

29 Eylül 2016 tarihinde de İşNet Genel Müdür Yardımcılığı görevini üstlendi. Sepetci yeni görevinde; İşNet bünyesindeki direktörlüklerin tümünden sorumlu olacak. Sepetci bu noktada İşNet’in misyonu ve vizyonu ışığında şirket yönetimi ile ilgili tüm konularda genel politikaları ve stratejileri belirleyecek, aynı zamanda İşNet’in kurumsal kimliğinin yaygınlaşması ve pazar payının artması yönünde üst düzey  ilişkileri yönetecek.