İpragaz büyüme stratejilerine odaklanacak

0
77

 İpragaz Genel Müdürü Eyüp Aratay, şirketin önümüzdeki dönemde tüm iş alanlarında büyüme stratejilerine odaklanacağını bildirdi.

Şirketten yapılan açıklamada, Aratay’ın bu ay başından itibaren genel müdürlük görevine getirilmesinin ardından, yeni dönemin ilk geniş kapsamlı kurumsal toplantısını tüm yönetim kadrosuyla İzmir Swissotel’de gerçekleştirdiği vurgulandı.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Aratay, İpragaz’ın 1961’den 2000 yılına kadar güvenilir ulusal LPG markası olarak faaliyet gösterdiğini ifade ederek, “2000-2017 arası LPG markasından enerji şirketine dönüşüm sağlandı. 2017 sonrasında artık tüm iş alanlarında büyüme stratejilerine odaklanacağız. İnsana ve teknolojiye yatırım yapacağız” değerlendirmesinde bulundu.

İpragaz’ın milyonlara ulaşan müşterisinin, 55 yılı aşkın süredir enerji ihtiyacını en yüksek hizmet kalitesiyle sağladığını aktaran Aratay, yeni dönemde müşteri odaklı beklentileri karşılayacak ve potansiyel büyüme alanlarına daha hızlı reaksiyon vereceklerini kaydetti.