Hürriyet’in İcra Kurulu Başkanı Çağlar Göğüş oldu

0
150

Hürriyet Gazetesi’nden Kamuyu Aydınlatma Platformu’na yapılan açıklamada, “Şirketimiz İcra Kurulu Başkanlığı görevine, yönetim kurulu bağımsız üyemiz Çağlar Göğüş atanmıştır.

Çağlar Göğüş Yönetim Kurulumuzda da “murahhas” üye olarak görevine devam edecektir. Söz konusu görev değişikliği neticesinde Çağlar Göğüş’ün yönetim kurulu bağımsızlığı sona ermiş olup, yerine yeni bir bağımsız yönetim kurulu üyesi seçimi yapılacak ve kamuya açıklanacaktır” denildi.   

ÇAĞLAR GÖĞÜŞ KİMDİR?
1995 yılında Bilkent Üniversitesi İşletme Bölümü’nden mezun olan Çağlar Göğüş, eğitim hayatını Florida Üniversitesi’nde yaptığı MBA derecesi ile tamamlamıştır. 

Çağlar Göğüş, profesyonel kariyerine 1995 yılında Coopers & Lybrand Türkiye’de Asistan olarak başlamış ve ardından Arthur Andersen’de kısa dönem Kıdemli Analist olarak çalışmıştır. 1998 ve 2000 yılları arasında A.T Kearney şirketinde Kıdemli Danışman olarak çalışan Çağlar Göğüş, 2002 yılında Peppers & Rogers Grubu’na katılarak dokuz yıl süresince Peppers & Rogers’da Ortak olarak görev yapmıştır.2010 yılından itibaren Peppers & Rogers bünyesinde EMEA bölgesinin sorumluluğunu üstlenen Çağlar Göğüş, 2014 yılına kadar Genel Müdür (Managing Director) ünvanı ile Peppers & Rogers Group’un uluslarararası platformda ve EMEA bölgesini hedefleyen yayılma sürecini başarılı bir şekilde yönetmiştir.