‘Hayalimdeki Kadıköy’ resim yarışması başladı

0
82

 Kadıköy Belediyesi Çocuk Sanat Merkezi, Kadıköy ilçesi sınırları içinde yaşayan 7-13 yaş arasındaki tüm çocukları hayallerindeki Kadıköy’ün resmini yapmaya davet ediyor. Katılımcıların 7-9 ve 10-13 olmak üzere 2 yaş grubunda değerlendireceği yarışma için “Şartname” ve “Başvuru Formu” Kadıköy Belediyesi (www.kadikoy.bel.tr) ve Çocuk Sanat Merkezi (www.cocuksanatmerkezi.kadikoy.bel.tr) adreslerinden temin edilebilecek.
 
Resimler, Kadıköy Belediyesi internet sitesinden temin edilebilen katılım formu doldurularak “Kadıköy Belediyesi Çocuk Sanat Merkezi’ne elden teslim edilecek. Yarışmaya katılım için son tarih ise 10 Nisan. Kazanan yarışmacılara ödülleri, 23 Nisan Perşembe günü Saat: 17.00 ‘da Caddebostan Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek Ödül Töreni’nde verilecek.
 
 Yaş gruplarına göre iki grupta değerlendirilecek resimler için toplam 6 ödül verilecek. Birinci seçilenlere Tablet Bilgisayar ve ikinci – üçüncü sırada ödüllendirilecek resimlere de çeşitli hediyeler verilecek.Yarışmaya katılan resimlerden sergilenmeye değer görülenler ve ödül alanlar ise öncelikle Kadıköy Belediyesi Çocuk Sanat Merkezi’nde sergilenecek.