​Great 5. yaşında faaliyet alanını genişletti

0
59

2016 yılında hem 5. yaşını hem de New York ve Dubai’de açtığı iki yeni ofisini kutlayan Great Reklam Ajansı, “Burada harika şeyler olur…” sloganıyla, kalite, müşteri deneyimi ve memnuniyeti ilkeleri ile çalışmalarına devam ediyor.

Great Reklam Ajansı Genel Müdürü Fatih Kadak, 2015 yılı itibariyle İstanbul’dan sonra New York ve Dubai’de açtıkları ofisleri ve beşinci yılları özelinde yaptığı değerlendirmede “Türkiye, yaklaşık yüzde 92 internet kullanımı ile sosyal medyayı dünyada en aktif kullanan ülke. 

Küresel firmaların ardından, yerel firmalar/markalar da dijital pazarlama ve sosyal medyanın önemini kavrayarak, dijital alandaki yatırımlarını arttırıp, daha geniş bir hedef kitleye ulaştılar.  Great olarak, tüm bu gelişmelerin ve rakamların nereye işaret ettiğini zamanında görerek, geleneksel pazarlama ve reklam pratiklerinin yanında dijitaldeki ağırlığımızı ve yatırımımızı arttırdık” dedi.

360 derece hizmet veren bir ajans olarak, yenilenen sektörel gelişmeleri ve araçları yakından takip ettiklerini belirten Kadak, “Birlikte çalıştığımız markaların sadece mevcuttaki değil, gelecekteki ihtiyaçlarını da göz önünde bulundurma motivasyonuyla, her zaman bir adım sonrasını da düşünüyoruz.” diyerek sözlerine devam etti.

PORTFÖYÜNDE 50’DEN FAZLA MARKA BULUNUYOR
Yenilenen sektörel gelişmeleri ve araçları yakından takip ettiklerini belirten Great Reklam Ajans Başkanı Mehmet Onur Güzel ise ajans olarak yeni heyecanlar yaşadıklarını belirterek şöyle konuştu:  

“Birlikte çalıştığımız markaların sadece mevcuttaki değil, gelecekteki ihtiyaçlarını da göz önünde bulundurma motivasyonuyla, her zaman bir adım sonrasını da düşünüyoruz. Great’in müşteri portföyünde şu anda 50’den fazla küresel ve yerel marka bulunuyor. Başta Lenovo, Accenture, Canon, Fujitsu, Unifree, Hyundai, Finansbank, Itelligence, Acron, Detaysoft, Baymak, Pera Palas Jumeirah olmak üzere, sektörünün öncüsü pek çok markaya hizmet veriyoruz. Great Reklam Ajansı, bünyesinde barındırdığı tasarım, dijital, etkinlik ve sosyal medya departmanları ile müşterilerine 360 derece pazarlama hizmeti sunuyor.”