Getir, sıcak Nescafe getiriyor

0
51

Türkiye’nin inovatif teslimat ağı Getir, soğuk kış aylarına girilirken sıcak içecek servisine başladı. Servis zamanla genişletilecek. 

Hızlı teslimat yapması ile tanınan getir, sıcak içecek servisine başladı. Nescafe’nin altı farklı seçeneğini sunan şirket, sipariş üzerine hazırladığı ürünleri müşterilerine ulaştırıyor. İlk olarak Maslak ve Etiler’e başlayan servisin kısa zamanda Dikilitaş, Kanyon AVM ve Profilo AVM’lerine yaygınlaştırılması planlanıyor.

Servise başlanmasının sadece bir gün sonrasında 9 Aralık’ta yaptığımız testte, Moccha ve Cappuccino seçenekleri en yüksek beğeniyi alırken kahvenin yeni hazırlanmış olması en önemli özellik olarak öne çıktı. Maslak Ata Center’daki ofisimize kahvenin hazırlanma süresi ile birlikte 17 dakikada servis yapılırken öğrenme ve uygulama süreçleri birlikte yürüyen operasyonun kısa sürede daha iyi noktalara ulaşması planlanıyor.

Latte, Cappuccino ve Americano’nun beş lira, diğer seçeneklerin altı lira fiyatla sunulduğu Getir sisteminde 14,90 lira fiyatla altılı Macaron çapraz pazarlaması yapılarak sepet büyüklüğünün artırılmasına da çalışılıyor.  Acıbadem ile baharatlı ve kahveli kurabiye seçenekleri de Getir menüsünde yerini almış durumda.

Yeni servisinin tanıtımını uygulama üzerinde açılan pop-up, kahve başlığı altında oluşturulan yeni segment ve menüye yerleştire ile yapan Getir, yenilikçi pazarlama deneyimine de devam ediyor.