‘Garanti.com.tr’ tasarımıyla dünyanın en iyisi seçildi

0
123

Garanti Bankası’nın kurumsal web sitesi “garanti.com.tr”, Global Finance’ın “2016 Dünyanın En İyi Dijital Bankaları” değerlendirmesinde, “En İyi Web Sitesi Tasarımı” ödülüne layık görüldü.

Garanti Bankası’ndan yapılan açıklamaya göre, banka, uluslararası arenada aldığı bu ödülle, sektöründe dünyanın en iyi web sitesi tasarımına sahip olduğunu tescilledi. Bankacılık ve finans alanında en çok ziyaret edilen sitelerden biri olan garanti.com.tr’nin aylık ziyaret sayısı ise 16 milyona ulaştı. 

Açıklamada konuya ilişkin görüşlerine yer verilen Garanti Bankası Genel Müdür Yardımcısı Didem Dinçer Başer, dijital bankacılık alanında yürüttükleri çalışmaların uluslararası arenada kabul görerek ödüle layık görülmesinin ve web sitelerinin tasarımıyla dünyanın en iyisi seçilmesinin kendilerine gurur verdiğini bildirdi.

Başer, “Müşterilerimizin ihtiyaç ve beklentilerini göz önünde bulundurarak sunduğumuz hizmetleri, sürdürülebilir değer yaratma anlayışıyla geliştirerek yolumuza devam ediyoruz. Yarattığımız değerin dünya genelinde kabul görmesinden ve ödüllendirilmesinden mutluluk duyuyoruz.” ifadelerini kullandı.