Fibabanka’ya dijital pazarlamada gümüş madalya

0
40

Fibabanka, başarılarını yeni bir ödülle pekiştirdi. Fibabanka’nın beşinci yılına özel düzenlediği ve Türkiye’de bir ilk olan Instagram’dan bireysel kredi kampanyası, Efma ve Accenture 2016 Küresel İnovasyon Ödülleri’nde Dijital Pazarlama kategorisinde bankacıların oylarıyla dünya ikincisi seçilerek gümüş madalya kazandı. Fibabanka, bu kategoride Avrupa’daki tüm rakiplerini geride bırakmayı başardı.

Fibabanka Genel Müdürü Bekir Dildar, ödüle ilişkin açıklamasında şunları söyledi: “Fibabanka olarak inovasyon ruhunu hem bankacılık anlayışımızda hem de yenilikçi ürün ve hizmetlerimizde sürekli yaşatmayı önemsiyoruz. Fibabanka dijital çağın göz ardı edilemeyen yükselişine paralel, ihtiyaç kredilerinde başvuru akışını da dijital ortama taşıdı ve bir ilke imza attı. Bu, gerçekten yeni çağın ruhunu doğru okuduğumuzu ortaya koyan
bir başarıdır. Söz konusu dönemde verilen krediler içerisinde Instagram kredilerinin oranı yüzde 9’u buldu. Özellikle son iki yıldır sosyal medyada aktif olarak yer alarak müşterilerimizle yakın temas sağlıyoruz. Herkesi hem sosyal medyada bankamızı takip etmeye hem de dijital bankacılık ürünlerimizi denemeye davet ediyoruz.”