Digital Planet e-dönüşüm seminerlerine devam ediyor

0
29

Türkiye’de e-Dönüşüm sektörünün en kapsamlı platforma ve en yüksek işlem hacmine sahip özel entegratör şirketi Digital Planet’in tüm Türkiye’yi kapsayan e-Dönüşüm seminerlerinin 5’ncisi 1 Nisan’da Çanakkale’de gerçekleşecek. Çanakkale Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası toplantı salonunda gerçekleşecek etkinliğe Çanakkale Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası’nın tüm üyeleri katılacak.
 
Bugüne kadar e-Dönüşüm sektöründeki faaliyetleriyle öncü olan Digital Planet yetkilileri, toplantıda 1 Temmuz 2017’de yürürlüğe girecek “İhracatta e-Fatura Uygulama Zorunluluğu” konusunda yapacakları interaktif sunumlarının yanı sıra e-Defter ve e-Arşiv uygulamalarının kapsamının genişletilmesine ilişkin açıklamalarda bulunacak.

Yeni ürünleri e-Yedekleme ve e-Mutabakat hakkında etkinlik çerçevesinde bilgi verecek Digital Planet yetkilileri, e-Yedeklemenin önemi ve olası kayıplarda cezai işlemler, ihracat ve tax free e-Fatura uygulaması, GİB portal kullanımının avantaj ve dezavantajları konu başlıkları altında tüm katılımcıları bilgilendirecek. Özel entegratör seçiminde dikkat edilmesi gerekenler ve katma değerli çözümlerle özel entegratörlüğe ilişkin detayların da paylaşılacağı seminerlere, tüm SMMMO ve Ticaret Odaları üyeleri ücretsiz olarak katılacak.  

Tüm Türkiye’ye e-dönüşümü anlatmaya devam eden Digital Planet, bu bilgilendirme toplantılarını hız kesmeden Nisan ayı içinde Karabük, Konya, Karaman, Eskişehir ve Isparta’da gerçekleştirecek.  Muhasebecileri, mali müşavirleri, işletme ve kurumları e-dönüşüm ile ilgili yeni fırsat ve çözümlerle tanıştırmayı hedefleyen Digital Planet, Türkiye’ye e-dönüşümü yaymaya devam edecek.