Dell EMC Çözümler Günü İstanbul ve Ankara’da düzenlenecek

0
78

Dell EMC, 11 Kasım’da İstanbul ve 15 Kasım’da Ankara’da Intel’in katkılarıyla gerçekleşecek Dell EMC Çözümler Günü’nde, uçtan uca çözüm portföyü ve gelecek vizyonunu paylaşmak üzere iş ortakları ve müşterileriyle bir araya geliyor. Dell EMC Türkiye Ülke Müdürü Didem Duru’nun ev sahipliğinde, Dell Kurumsal Çözümler Satış, İş Birlikleri ve Strateji Küresel Başkanı Brian Humphries’ın ana konuşmacı olarak katılacağı İstanbul’daki etkinlikte, şirketin bulut tabanlı yapılara dönüşümünden mobil çalışma ortamlarına kadar birçok konu ele alınacak. Yeni dijital ekonomide her şeyin birbirine bağlanabildiği, anlık veri analizinin parmak uçlarında olduğu bir dünyanın yaşamımızı ve çalışma şekillerimizi nasıl değiştirdiği üzerinde durulacak.

Hem İstanbul hem de Ankara’da gerçekleşecek etkinliklerde Dell EMC’nin endüstri lideri yakınsanmış altyapılar, sunucular, depolama ve veri koruma teknolojileri kullanarak, kurumların veri merkezlerini modernize ederek dönüştürmelerini sağladığı çözüm- ler hakkında bilgiler verilecek.

BT birimlerinin dönüşümünün ele alınmasının yanı sıra Flash depolama ile modernize edilecek altyapılar, geleceğe hazır ağ teknolojileri, büyük veri çözümleri, yazılım tanımlı veri merkezleri gibi konularla ilgili uzman görüşleri paylaşılacak.