Criteo, Manage.com ‘u satın aldı

0
89

Criteo, bilinirlik, değerlendirme ve dönüşüme kadar müşteri yolculuğunun bütününe odaklanıyor. Bunun için mevcut uygulama iş kolunu tamamlamak ve uçtan uca reklam çözümünü daha da güçlendirmek için Manage.com’u ve müşteri edinme mobil uygulama çözümünü bünyesine kattı.
 
Manage.com’un performansa dayalı uygulama içi reklam çözümü, reklamverenlerin müşteri kazanmasına ve onlarla etkileşim sağlamasına yardımcı oluyor. Manage.com, perakende, seyahat, oyun ve finans gibi sektörlerde ve yiyecek dağıtımı ve araç paylaşımı gibi uygulama öncelikli iş alanlarında reklamveren müşterilerine hizmet veriyor. 
 
Criteo CEO’su JB Rudelle, satın almayla ilgili ; “Hızla büyüyen mobil uygulama ekosistemine verdiğimiz önemin bir göstergesi olarak Manage.com, pazarlama çözümlerimize, uygulama yükleme özelliğini ekleyecek”  dedi.
 
Manage’ın CEO’su Mike Ng ise, “Bizi en çok heyecanlandıran Criteo’nun mobil platformlara olan bağlılığı ve dünya standartlarındaki teknolojisi oldu. Criteo’nun global ölçeği ve sahip olduğu geniş müşteri tabanı, eşsiz teknolojisi ve ekibi, son birkaç yıl içerisinde yakaladığımız ivmeden faydalanmamız için bize kaçırılmaz bir fırsat sunuyor. Artık pazarlamacıların tüm müşteri yolculuğuna hitap eden çözümlere sahip olma isteklerine yanıt vermek için mobil uygulama içi platformumuzu hızlıca büyütebiliyoruz.”  açıklamasında bulundu.
 
Perakende, seyahat, oyun ve finans gibi sektörlerde ve yiyecek dağıtımı ve araç paylaşımı gibi uygulama öncelikli iş alanlarında reklamverenlere hizmet veren Manage.com’un ekipleri artık Criteo’ya entegre olacak.