CHRO Summit 2018 zirvesi gerçekleşti

0
111

İnsan Kaynakları liderlerini bir araya getiren yılın en prestijli organizasyonu CHRO Summit Hilton Bomonti’de gerçekleşti.
Fortune Dataexpert işbirliği ile hazırlanan Türkiye’nin en etkin 50 CHRO’ su ödüllerini Hilton Bomonti’de düzenlenen CHRO Summit 2018 zirvesinde aldı. Panel, NN Hayat ve Emeklilik CEO su Martin Popescu’nun ‘Çalışmanın yeni şekli agile’ konulu konuşmasıyla başladı.
 
NELER KONUŞULDU?
Geçtiğimiz sene 1 milyonun üzerinde insanın kariyerini yöneten liderlerin bir araya geldiği zirvede CHRO’ların yükselen değerine dikkat çekilirken, bu yıl mevcut küresel ekonominin ve iş yeri ortamının değişken doğasında CHRO fonksiyonunun proaktif rolünün önemi konuşuldu.
Önde gelen firmaların üst düzey yöneticileri ve CHRO’lar; Çalışmanın Yeni Şekli: “Agile”, Yönetim Perspektifinden İK’nın Rolü, Dijital İK & İK Pazarlama & İK Analitik, Yetenek Yönetimine Global Bakış, Geleceğin Organizasyonlarını İnşa Etmek ve İş Yerinde Çeşitlilik ve Kapsayıcılık konu başlıklarındaki panel ve konuşmalarda yerini aldı.
 
İnsan Kaynakları Liderleri Zirvesi CHRO Summit 2018’de konuşmacılar arasında Eczacıbaşı Holding İnsan Kaynakları Grup Başkanı Ata Selçuk, STFA Holding Strateji ve İnsan Kaynakları Başkanı Berna Öztınaz, Akbank İnsan Kaynakları ve Strateji Genel Müdür Yardımcısı Burcu Civelek Yüce, Fortune Türkiye Yayın Direktörü Cüneyt Toros, adidas Grup Türkiye, İsrail, Romanya ve Bulgaristan Genel Müdürü Eduard Massier, Yenibiris.com Genel Müdürü Eren Çamlıkaya, Simit Sarayı UK Operasyon Direktörü Patrick Graham, QNB Finansbank İnsan Kaynakları Genel Müdür Yardımcısı Hakan Alp, Alarko Holding Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Garih, BiggPlus Grubu CEO’su M. Enis Karslıoğlu, NN Hayat ve Emeklilik CEO’su Marius Popescu, KPMG Türkiye Yönetici Ortağı Murat Palaoğlu, Egon Zehnder Yönetici Ortağı Murat Yeşildere, BSH Türkiye, Orta Doğu, Afrika ve Bağımsız Devletler Başkanı Norbert Klein, Ford Otosan İnsan Kaynakları Direktörü Nursel Ölmez Ateş, McKinsey & Company Ülke Müdürü Özgür Tanrıkulu, Sodexo Global Kıdemli Başkan Yardımcısı ve Çeşitlilikten Sorumlu Başkanı Dr. Rohini Anand, Turkcell İK’dan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Seyfettin Sağlam, Turkven CEO’su Seymur Tarı, Unilever Türkiye, Rusya, Orta Doğu, Kuzey Afrika, Orta Asya ve Kafkasya İnsan Kaynaklarından Sorumlu Başkan Yardımcısı Steven Gross, Korn Ferry Hay Group Yönetim Kurulu Başkanı Şerif Kaynar, Kibar Holding CEO’su Tamer Saka, Doğan TV Holding İnsan Kaynakları Grup Başkanı Yasemin Merih Alparslan ve DataExpert Yönetici Ortağı Yasin Altunkaya bulundu.