CHRO Summit 2016 için geri sayım başladı

0
76

Türkiye’nin önde gelen şirketlerinin insan kaynakları departmanlarını yöneten CHRO’lar, Fortune Türkiye işbirliğinde BMI organizasyonunda bir araya geliyor. 2016’nın öne çıkan başlıklarıyla CHRO Fonksiyonunun Bugünü ve Geleceği’nin tartışılacağı Zirve, Türkiye ve Dünya’dan önemli liderlere, 20’nin üzerinde konuşmacıya ev sahipliği yapacak. Ana sponsorluğunu Turkcell, Sodexo, NN Hayat ve Emeklilik’in üstlendiği CHRO Summit 2016’da “Türkiye’nin En Etkin 50 CHRO’su” ödülleri de özel bir tören ile takdim edilecek.

15 Kasım 2016’da Swissôtel The Bosphorus İstanbul’da 09:00 – 18:00 saatleri arasında gerçekleşecek Zirve’de, CHRO fonksiyonunun şirket yönetimindeki stratejik önemi tartışılacak. CHRO pozisyonunun yükselen değerine dikkat çekmek amacıyla BMI (Business Management Institute) organizasyonu, DataExpert ve Fortune Türkiye işbirliğiyle düzenlenen CHRO Summit 2016, Türkiye’nin iş dünyası liderlerine, insan kaynakları alanındaki en önemli karar alıcılarına ve düşünce önderlerine ev sahipliği yapacak.
 
Türkiye’nin en büyük şirketleri arasında yer alan; Koç Holding CHRO’su Özgür Burak Akkol, Google Türkiye Direktörü Bülent Hiçsönmez, Turkcell İş Destek Genel Müdür Yardımcısı Seyfettin Sağlam, Sodexo UK Teşvik ve Ödüllendirme Hizmetleri Başkan Yardımcısı John Sylvester, Acıbadem Sağlık Grubu İcra Kurulu Üyesi Birol Sümer, Borusan Holding CHRO’su Semra Akman, Akbank İnsan Kaynakları ve Strateji Genel Müdür Yardımcısı Burcu Civelek Yüce, Hürriyet İcra Kurulu Üyesi Tuba Köseoğlu Okçu, Siemens Türkiye İcra Kurulu Üyesi Ali Rıza Ersoy, Vestel Ventures Yönetim Kurulu Üyesi Cengiz Ultav, Kibar Holding CHRO’su Eşber Çekiç, HP Türkiye Genel Müdürü Filiz Akdede, Migros CHRO’su Demir Aytaç, IBM İş Birimi Müdürü Uğurtan Uğur, Arçelik CHRO’su Buket Çelebiöven ve uzman basın mensupları; Fortune Türkiye Yayın Direktörü Cüneyt Toros, Bloomberg HT Genel Yayın Yönetmeni Cüneyt Başaran, Hürriyet Ekonomi Müdürü Sefer Levent ve daha birçok önemli isim Zirve’de konuk konuşmacı olarak yer alacak.
 
İnsan kaynakları yöneticilerinin gündemindeki konulara paralel olarak belirlenen oturumlarda;

  • Yönetim ve İcra Kurullarında İK’nın Rolü
  • Yeteneğin Yeniden Tanımlanması
  • İş’te Gelecek: Endüstri 4.0 & İK’da Dijitalleşme Etkisi
  • İşveren Markasında Kritik Başarı Faktörleri
  • Yetenek Savaşlarında Yeni Dönem: Yetenek Kazanımı, Yetenek Yönetimi, Şirket Bağlılığı Sağlama ve Yetenek Geliştirme
  • Global Düşün Yerel Karar Ver: Global Ölçekte Yerel Uygulamaların Önemi
  • Motivasyon Önemli: Teşvik ve Takdir Mekanizmalarına Dair Pratik Uygulamalar
  • Türkiye’de Bireysel Emeklilik Sistemi’nin Geleceği ve Otomatik Katılım başlıkları ele alınacak.

Türkiye’nin En Etkin 50 CHRO’su Belirlendi
Kapsamlı bir araştırma metodolojisiyle Türkiye’nin önde gelen 1000 firmasının CHRO’ları üzerinden gerçekleştirilen ve altı ay süren araştırmada, adayların kritik CHRO başarı kriterlerindeki performansları danışma kurulu tarafından incelenerek, şirketlerin en önemli sermayesi olan insan kaynağını en etkin biçimde yöneten, kurum öncelikleri doğrultusunda fark yaratan, değer katan, benzersiz insan kaynakları uygulamalarını hayata geçiren En Etkin 50 İnsan Kaynakları Yöneticisi belirlendi. “Türkiye’nin En Etkin 50 İK Yöneticisi / En Güçlü 50 CHRO” araştırmasıyla belirlenen liderler ödüllerini CHRO Summit 2016’da alacak.