Borusan Lojistik ‘Yeni İpek Yolu’nu açtı

0
193

Borusan Lojistik uluslararası taşımacılıkta bir ilke imza attı. Çin’den Bağımsız Devletler Topluluğu ülkelerine, Türkiye’ye ve Almanya başta olmak üzere Avrupa’ya, ekspres kara yolu ve multimodal taşıma hizmetlerini veren şirket fark yaratıp, fayda sağlamaya devam ediyor.

Borusan Lojistik Orta Asya bölgesindeki iş deneyimini, güçlü altyapısını ve fiziksel varlığını kullanarak Çin’den Asya, Türkiye ve Avrupa’ya uzanan yepyeni bir yol açtı. Şeffaf, güvenilir ve fark yaratan bir iş anlayışı ile entegre lojistik hizmetleri sunan Borusan Lojistik, şimdi de Çin’den Bağımsız Devletler Topluluğu ülkelerine, Türkiye’ye ve Almanya başta olmak üzere Avrupa’ya ekspres kara yolu ve multimodal taşıma hizmeti sunuyor.  Bu hizmet ile daha düşük maliyetle daha kısa sürede taşıma imkanı sağlanıyor.
 
Çin’in Avrupa’ya açılan kapısı Kazakistan’da 5 yıldır yüzde yüz kendisine ait Borusan Logistics International Kazakhstan LLP şirketi ile çalışmalarını sürdüren Borusan Lojistik, bu bölgedeki deneyimi ve gücü ile müşterilerine önemli avantajlar sunuyor.
 
“Pazar payımızı artıracağız”
 
Konuyla ilgili bir değerlendirme yapan Borusan Lojistik Genel Müdürü İbrahim Dölen şunları söyledi:
 
“Borusan Lojistik sadece Türkiye’de değil uluslararası pazarlarda da iddialı bir şekilde büyüyor. Çin’den Türkiye’ye, BDT ülkelerine ve Almanya başta olmak üzere Avrupa’ya başlattığımız yeni özel taşıma modelimizin pazar payımızı önemli ölçüde artıracağına inanıyoruz. Çünkü sunduğumuz hizmet müşterilerimizin ihtiyaçlarına yanıt veriyor. Onlar için ciddi ölçeklerde değerin yanı sıra fark yaratıyor ve önemli avantajlar sunuyor. Borusan Lojistik dış pazarlarda büyümesine devam edecek.