BonusFlaş uygulaması 1 milyon kullanıcıya ulaştı

0
25

Bonus’un, müşterilerinin hayatını kolaylaştıran ve kredi kartı sektöründe bir ilk olan BonusFlaş uygulaması, kullanıma sunulduğu Kasım 2015’ten bu yana, 1 milyon kişi tarafından indirilerek alanında önemli bir rekora imza attı. iOS ve Android işletim sistemine sahip cep telefonlarında kullanılabilen BonusFlaş uygulaması, kampanya takibi, kart bilgileri sorgulama, limit artırım talebi, borç ödeme ve mobil ödeme gibi işlemleri tek bir platform üzerinde toplayan içeriği, hızlı ve pratik kullanım özellikleriyle kısa sürede müşterilerin büyük beğenisini kazandı.

Çok kısa bir sürede 1 milyon kullanıcıya ulaşan BonusFlaş uygulaması günlük 130 bine yaklaşan ziyaretçi sayısıyla da başarısını kanıtlarken, tanıtımından bugüne geçen yaklaşık 2,5 aylık sürede uygulama üzerinden 772 bin kampanya katılımı gerçekleştirildi.  
   
Konuyla ilgili konuşan Garanti Ödeme Sistemleri Genel Müdürü ve Garanti Bankası Genel Müdür Yardımcısı Onur Genç, “BonusFlaş uygulamasının çok kısa sürede gördüğü büyük ilgiden son derece mutluyuz. ‘1 yılda 1 milyon kullanıcı’ hedefiyle yola çıktığımız BonusFlaş’ın, henüz 2 ayı tamamlamışken bu hedefini yakalaması, teknolojiyi müşterilerinin hayatını kolaylaştırmak için kullanma misyonuyla hareket eden Garanti Bankası olarak bizim için ayrı bir gurur kaynağı oldu. BonusFlaş uygulaması akıllı telefonlara sadece indirilmekle kalmadı  bugüne kadar toplamda 8 milyonun üzerinde ziyaret edilmesi, %90’a varan yeniden ziyaret oranı ve 770 bini aşan kampanya katılımıyla müşterilerimiz nezdinde ne derece aktif ve verimli kullanıldığını da kanıtladı. Müşterilerimiz, uygulama içerisinde en çok kampanya katılım, sevdikleri markaların kampanyalarından haberdar olma ve kart harcamalarını görüntüleme fonksiyonunu kullanmayı tercih ediyor. Türkiye’nin en sevilen ve en çok kazandıran kredi kartı Bonus’un ayrıcalıklarını cep telefonlarına taşıyan BonusFlaş’ın, gördüğü bu büyük ilgiyle tüm akıllı cihazların vazgeçilmez uygulamalarından biri haline geldiğini ve bu ilginin artarak devam edeceğini düşünüyoruz. Müşterilerimize her zaman fark yaratacak, değer katacak yenilikçi ürün ve hizmetler sunmaya devam edeceğiz.” dedi.