Bayisiyken şirketin ortağı oldular

0
112

Kadın girişimciliğini desteklemek ve kadınlara istihdam yaratmak yoluyla kadının ekonomik ve sosyal hayattaki gücünü artırmayı hedefleyen b-fit,Kadınların spor ve yaşam merkezi zinciri yine Türkiye’de bir ilke imza atıyor. B-fit franchiselerine ana şirkete ortak olma imkanı sağlıyor.
 
Girişimcilerinin tamamı kadınlardan oluşan kadın spor ve yaşam merkezi b-fit’in Türkiye genelinde 200’ü aşkın franchise’ı bulunuyor. Bu franchise’lardan üçünün girişimcisi aynı zamanda b-fit’in hissedarı da olmuş durumda: Diyarbakır Diclekent’teki b-fit’in kurucusu Mehtap Yakup, Denizli Çamlık merkez sahibi Nevin Beydoğan ve ve eski Bostanlı merkez sahibi Burçin Sabahyıldızı.
 
Kurucu ortaklardan Bedriye Hülya ve Aslı Olgun ile toplam beş ortağı olan b-fit, tüm girişimcilerini ortakları arasına katmak üzere çalışmalarına devam ediyor. 
 
Bu modelle şirketin daha güçleneceğine inanan ve tüm girişimcilerine bu imkanı sunarak b-fit kadınlarının daha da güçlenmesini hedefleyen b-fit, “b-şey yap b-fark yarat” konseptiyle 11. Ulusal Kongre’sine hazırlanıyor.