BASF Türk Kimya’da CEO değişikliği

0
301

Ocak 2016’dan beri BASF Türk Kimya Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti.’nin CEO’luk görevini yürüten Buğra Kavuncu, kariyerine farklı bir yolda devam etmek için 31 Mart 2018 tarihinde şirketteki görevinden ayrılmaya karar verdi.
 
1 Nisan 2018 tarihinden itibaren Rami Atikoğlu’nun BASF Türk’ün Genel Müdürü görevini geçici olarak yürütmeye başlayacağını belirtmek isteriz.
 
Kimya sektöründe engin deneyime sahip bir girişimci ve yönetici olan Kavuncu, 2006 yılında BASF’ye katılmıştı. 2006 yılına kadar kendi işini yapmakta olan Kavuncu, Ocak 2016’da BASF Türk Kimya CEO’su olarak atanmadan önce Avrupa, BDT ve Türkiye’de çeşitli yöneticilik pozisyonlarında görev yaptı.
 
BASF Hakkında
BASF olarak sürdürülebilir bir gelecek için kimya yaratıyoruz. Ekonomik başarıyı, sosyal sorumluluk ve çevre korumasıyla birleştiriyoruz. 115.000’in üzerinde BASF Grup çalışanı, neredeyse her ülke ve sektörde faaliyet gösteren müşterilerimizin başarısı için gayret gösteriyor. Ürün portföyümüz beş segmentten oluşmaktadır: Kimyasal Ürünler, Performans Ürünleri, Fonksiyonel Malzemeler ve Çözümler, Tarım Çözümleri, ve Petrol ve Gaz. BASF, 2017 yılında 64,5 milyar Avro’nun üzerinde satış gerçekleştirdi. BASF hisseleri Frankfurt borsası (BAS), Londra borsası (BFA) ve Zürih borsasında (BAS) işlem görmektedir.