​Arena, Türkiye GSM Pazarına Huawei ile giriş yaptı

0
47

Teknoloji devi Arena, Huawei ile Türkiye’de satışa sunduğu akıllı telefonların dağıtımı için distribütörlükanlaşmasını imzaladığını duyurdu. 
    
Bu iş ortaklığı çerçevesinde Arena, Huawei mobil cihazlarını güçlü dağıtım ağıyla perakende ve kanal satış noktaları üzerinden tüketiciye ulaştıracak. Arena, bu anlaşmayla aynı zamanda ilk kez telekomünikasyon pazarına giriş yapıyor.

Huawei, bu iş ortaklığıyla teknoloji ve tasarımın ideal birlikteliğini simgeleyen akıllı telefonlarını Arena güvencesiyle Türkiye’nin dört bir köşesinde tüketicilerin beğenisine sunacak. 

Konuyla ilgili olarak Arena Genel Müdürü Okay Nasır açıklamasında:

“13 milyondan fazla cihaz satışına ulaşan Telekomünikasyon sektörü, bilişim sektörü ile hem bireyler hem de şirketler için çok önemli bir noktaya geldi. Biz deArena olarak GSM pazarında önümüze koyduğumuz hedeflerimize ulaşmak için, dünyanın en önemli teknoloji devlerinden Huawei ile güçlerimizi birleştirdik. 

Arena olarak, 24 yılı aşkın tecrübemiz ile adım attığımız Telekomünikasyon sektöründe, dağıtım modelimiz sayesinde başarımızı katlayacağımıza inanıyorum. Var olan çevik organizasyon yapımız ve deneyimli satış ekiplerimiz ile Huawei akıllı telefonlarını, geleneksel bilişim kanalımız ve perakende noktalarının yanı sıra, 
farklı kanal oluşumlarıyla da Türkiye’nin dört bir yanına dağıtacağız.” dedi.
 
Konuyla ilgili olarak Huawei Türkiye Satış Direktörü Ahmet Rüştü Serin açıklamasında:

“Huawei olarak GSM ürünlerimizin çeşitliğini artırarak sektörde emin adımlarla ilerliyoruz. Dolayısıyla ürünlerimizi kullanıcılarımıza en doğru şekilde ve zamanında ulaştırmak bizim için çok önemli. Bu kapsamda geniş dağıtım ağına sahip Arena ile distribütörlük anlaşması yapmaktan dolayı çok mutluyuz. 

Ayrıca Arena’nın telekomünikasyon pazarına ilk kez Huawei ile giriş yapması da bizim için ayrı bir mutluluk kaynağı oldu. Huawei’in teknoloji ve tasarımı birleştiren akıllı mobil cihazlarının bu iş ortaklığı ile sektöre önemli katkılar yaratacağına inancımız tam.” dedi.