AMD HiAlgo’yu satın aldı

0
39

AMD, pazara yeni sunulan Polaris grafik mimarisi tabanlı Radeon RX grafik kartlarının oyunculuk deneyimini dönüştürmesine yardımcı olmak, GPU verimliliğini artırmak ve oyun deneyimlerinin genel tutarlılığını iyileştirmek için tasarlanan PC teknolojilerinin geliştiricisi yazılım şirketi HiAlgo Inc.’i satın aldığını duyurdu. 

Gerçekleşen satın alma Radeon RX GPU kullanıcılarının büyük fayda sağlayacağı Radeon Software yenilikçi stratejisinin temelini oluşturuyor. 
   
Konu ile ilgili konuşan AMD Kıdemli Başkan Yardımcısı ve Radeon Technologies Group Baş Mimarı Raja Koduri “Bize performansı maksimize etmek için GPU silikonunu en iyi şekilde donatma imkanı veren ve oyun ve uygulamalarda muazzam deneyimler sağlayan yazılım grafik biliminin gelişiminde ayrılmaz bir unsurdur. HiAlgo yazılım konusuna, oyuncu deneyimlerini iyileştiren ve GPU’nun gelecek odaklı olmasını sağlayan çeşitli yaratıcı yaklaşımlar getirerek bizim konuya olan tutkumuzu ve devamlılığımızı somutlaştırıyor. 
 
Radeon Software muhteşem bir kullanıcı deneyimi sağlamak adına performans, özellikler ve istikrar anlamında her şeyi sunuyor. Radeon RX 480 grafik kartlarının pazara sunulmasıyla beraber Radeon Software Crimson Edition çoklu GPU, görüntü ve güç verimlilik ayarları ve yeniden tanımlanmış hız aşırtma aracı WattMan gibi 9 yeni özelliğiyle kullanıcılara grafik kartları üzerinde daha fazla kontrol vermeye başladı.