310 bin liraya hem Apple Watch hem lüks saat

0
50

Lüks saat üreticileri, İsviçre’nin 400 yıllık saat endüstrisinin korkulu rüyası haline gelen Apple’ın akıllı saati Apple Watch’u ile rekabet etmenin yolunu buldu. ABD California merkezli saat üreticisi Nico Gerard, klasik saat modeli ile Apple Watch’u tek kayışta birleştirdi. PINNACLE adı verilen bu saatin bir tarafında Apple Watch yer alırken, diğer tarafında ise klasik lüks saat bulunuyor.

Teknoyo’nun haberine göre, Aynı kayışta, lüks saat ile Apple’ın akıllı saatini birleştiren Nico Gerard’ın çelik kasalı Apple Watch ile uyumlu olan Skyview PINNACLE ve Nico Gerard PINNACLE adlı saatlerinin fiyatı ise 9300 dolardan başlıyor. Diğer bir deyişle yaklaşık 26 bin TL.

Altın modeli 112 bin dolardan başlıyor!

Eğer Apple’ın altın akıllı saat modeli Apple Watch Edition ile bu saati kullanmak isterseniz, şirket sizeSunrise PINNACLE adı verilen modelini 112 bin dolardan başlayan fiyatla sunuyor. Türk Lirası olarak ise bu model tamı tamına 310 bin TL.  Diğer bir deyişle, Sunrise PINNACLE dünyanın en pahalı akıllı saati ünvanına sahip. Üstelik bu fiyatlara vergiler de dahil değil.

Neyse ki, bu fiyata 549 dolardan başlayan fiyatlarla satılan Apple Watch ve 10 bin dolardan başlayan fiyatlarla satılan Apple Watch Edition dahil edilmiş!

Nico Gerard, lüks saatlere odaklandığı için Apple’ın en ucuz akıllı saati olan Apple Watch Sport‘a yönelik olarak bir model sunmamış.  Ama eğer göz zevkinizi bozmayacaksa, siz yine de lüks saat ile 38 mm’lik Apple Watch Sport’u bir arada kullanabilirsiniz.